RÓLUNK
*
KEZELÉSEINK
*
ÁRAINK
*
AKCIÓK
*
ELÉRHETŐSÉGEINK
*
KÉPGALÉRIA
*
VENDÉGKÖNYV

TESTNEK LÉLEKNEK TITKAI SZALON - MASSZÁZSOK ÉS STRESSZOLDÁSSVÉDMASSZÁZS

A svéd masszázs a masszázs egyik – Európában legelterjedtebb – fajtája. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak, szegmentmasszázsnak is, melyek a svéd masszázs fogásait használják.

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz.

A klasszikus svéd masszázs öt alapfogásból épül fel, ezek:
- simítás
- dörzsölés
- gyúrás
- ütögetés
- vibráció (más néven rezegtetés)
STRESSZOLDÁS

Ez a terápiás kezelés Ausztráliából származik, az őslakosságtól. A történelmi fejlődése során két fő irányzat alakult ki, az egyik az Osteopatias, a csontok és izületek kezelésére, a másik a Lélekmasszázs, ami a lelki eredetű, a Pszichoszomatikus betegségek kezelésére fejlődött ki.

Magyarországon a stresszoldás vagy pulzmasszázs szinte még teljesen ismeretlen, alternatív módszer, mely a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani.

A stresszoldás az egész lényünkre hat, a TESTRE, a SZELLEMRE és a LÉLEKRE. A teljes ”egységet” stimulálja, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk önmagunkkal.


IDŐPONT EGYEZETETÉSHEZ KERESSEN ELÉRHETŐSÉGEINKEN:
Telefon: +36-30/493-39-23
Email cím: tltszalon@gmail.com
Futópad

Hypoxi tréner

Infraszauna

Sótéglafal

Hullámmasszázs

Electrostimulátor

Egyéb kezeléseink