RÓLUNK
*
KEZELÉSEINK
*
ÁRAINK
*
AKCIÓK
*
ELÉRHETŐSÉGEINK
*
KÉPGALÉRIA
*
VENDÉGKÖNYV

TESTNEK LÉLEKNEK TITKAI SZALON - MASSZÁZSLazító, stresszoldó, gyengéd teljes testmasszázst az aktuális állapothoz választott illóolajok, vagy azok kombinációinak felhasználásával egészítjük ki. Hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energetizáló és vitalizáló ereje.

Az aromamasszázs felhasználható stresszoldásra, testi-lelki-szellemi regenerációra, közérzetjavításra, energiafeltöltésre, az öngyógyulási folyamatok beindítására.

A svédmasszázs a masszázs egyik – Európában legelterjedtebb – fajtája. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak, szegmentmasszázsnak is, melyek a svédmasszázs fogásait használják.


A HP (Holistic Pulsing) Lélekmasszázs egy kézi terápia, amely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik. Valójában egy lazítási technika, semmit sem kell tennünk, egyszerűen csak hagyni kell, hogy történkék, aminek történnie kell. Magyarországon a Lélekmasszázs vagy pulzmasszázs szinte még teljesen ismeretlen, alternatív módszer, mely a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani. A Lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a TESTRE, a SZELLEMRE és a LÉLEKRE. A teljes egységet stimulálja, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk önmagunkkal.
Futópad

Hypoxi tréner

Infraszauna

Sótéglafal

Hullámmasszázs

Electrostimulátor

Egyéb kezeléseink